sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Muuttoa ja muuta tohinaa

Poikkeustila päättyi tuossa reilu viikko sitten eli mies tuli kotiin reissultansa. Hyvä niin, vaikka toisaalta hieman ahdistavaa, kun ehti tottua siihen, ettei toinen ole siinä hämmentämässä ja siitä johtuen on vähän rutiinit sekaisin.

Muuttoa pukkaa. Ei meillä yhtään tipalle mennyt asunnon löytyminen, onhan tässä vielä kahdeksan päivää aikaa ennen kuin pitäs olla kämppä tyhjänä. :D Näemmä kannattaa joskus vuodattaa huoliaan jollekulle.. Suurkiitokset Jiille. :D Varmaan muutettas veneen alle ilman sinua!

Autokin tuli huollettua. Ihan itse. Olihan se mies siinä neuvomassa, mutta muuten kyllä sain omat sormeni mustaksi. Tai siis kinttaat. :D Vielä jäi yks paikka huoltamatta, vaan sen taidan jättää ihan suosiolla miehelle... Tai no, saatanhan mie tehdä sen itsekin, pitäs vaan löytää joko montulla taikka nosturilla varustettu autotalli, että pääsee auton alle mukavasti. :P

Nyt vähän tällainen pikapostaus, ei oikein ole inspistä kirjoitella.. Ei edes tuota tekniikkapuolta, minne linkki löytyy tuolta sivulta, jos ei ole vielä silmään sattunut (au!)..

Palataan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti