keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Hihhei!

Tänään tuli vietettyä muutama tunti kylässä ja kylällä. Ostin uudet kengät kaverilta. Iiiihanat piikkikorkoiset nilkkurit. Ensimmäiset piikkarit ikinä. Tarttee vaan hommata silikonityynyt päkiän alle ettei niin pahasti painais jalkoja. Ja mukava ylläri oli kotiin tullessa, kun iteljooni oli tuonu paketin laatikkoon. Uusi puhelin saapui ja sillä nyt tätä tekstiä kirjoittelen. Tykkään!

Nahkanvärjäyssuunnitelma eli tatuointiluonnos alkaa pikkuhiljaa muotoutua päässä. Pitäs vaan piirrellä paperille. Paikka on jo selvillä. Sen verran itse kuvasta voin jo nyt paljastaa, että poikien nimet ja syntymäajat siihen tulee. Niin hullu en sentään ole että isännän nimen nahkaani laittaisin, vaikka tarkoitus onkin olla loppuelämä yksissä viettää. Koskaan kun ei tiedä milloin mieli muuttuu.

Viikonlopuksi on luvassa hieman reissailua. Karvakorvaa olis tarkoitus Tornioon viedä näyttelyyn, joten matkaa ihan mukavasti kertyy täältä toiselta puolen Suomea. Toivotaan hyviä arvosteluja. Tuleva syksy näyttää sitten saako meidän hurtasta hyvää hirvikoiraa. Pari syksyä on mennyt hieman heikolla menestyksellä. Ensimmäinen syksy oli lähinnä sitä harjottelua, kun ei ikää ollut kuin muutama kuukausi ja viime vuonna meni alkukausi hänekseen nenäpunkin takia. Nyt on varauduttu varmuuslääkitsemään nenäpunkin varalta, että sais koko kauden sit mennä sata lasissa ja näkis sit vähän että kannattaako viedä hirvikokeeseen ja myöhemmin sit käyttää jalostukseen. Sen näkee sitten.

Palaillaan taas! :)

//Edit! Puhelimen välityksellä tämän muka julkaisin viime yönä, vaan eipä näkynyt ei. Joten julkaistaan tämä nyt! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti