lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hiljaista

"Hieman" on tässä hiljaiseloa vietelty, ei ole ollut oikein mitään sanottavaa, saati sitten aikaa kirjoitella. Pesue on kasvanut yhdellä jäsenellä, kohta 10 kk miehenalku on taloon tullut. Ja taas olis muuttohommat edessä, kunhan ensin löytäis sopivan mökin mihin muuttaa. Omasta torpasta haaveillaan. Saas nähdä miten käy. :)

Mustetta ei vieläkään omassa nahkassa näy, joten piti sitten hiustatska tehdä. :)



Äetee taiteili tuossa reilu viikko sitten, kun pääsin ihan itsekseni olemaan reissunpäällä vajaan vuorokauden verran. Ensimmäisen kerran olin yksin yön pois kotoa sitten kuopuksen syntymän. Pääsivät miehet olemaan ihan keskenään. Ja hyvin meni. Seuraavaa reissua suunnittelen jo, jos sitä pääsis sit hieman kauempana käymään vaikka parin yön ajan. 

Neulekoneen sain viikko sitten ja nyt se sängyn alla odottelee paketissaan, että olis aikaa opetella käyttämään. Ja tietenkin sopivaa tilaa, ettei pikkukädet pääse hämmentämään. :D Muuten on käsityöt saaneet olla tekemättä, ei ole oikein jaksanut tehdä. Pitäs ainakin kuopuksen villapuku saada valmiiksi, että sais sitten ens talvena käyttää. Aloitinhan minä sen jo viime syksynä. :D 

Suunnatonta ärsytystä aiheuttaa nyt tämä bloggeri. Käytössä ollut leiska on jäänyt tuonne taustalle kuvaksi, enkä saa sitä sieltä pois, vaikka miten asetusten kanssa leikkii. Ärsytys. //Edit. Sain sen pois! Jes!

Vaan tässäpä tätä nyt tähän palaan, palailen linjoille kunhan taas ehtii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti